Ford GT este pe placul fanilor. Câteva mii de oameni se bat pe primele bucăți

În urmă cu o săptămână, Ford a deschis lista de pre-comenzi pentru viitorul GT. Supercarul Ovalului Albastru s-a bucurat dintotdeauna de respectul și admirația fanilor, iar noua versiune a intrat de foarte mult timp în atenția pasionaților.

Așa se face că, în doar o săptămână, Ford a primit 7.000 de pre-comenzi pentru noul Ford GT. Din păcate, producția lui Ford GT este programată la 250 de bucăți pe an.

Citește și: Oficial: Ford GT Concept – Renașterea legendei

Înscrierile pentru noul Ford GT se fac până pe 12 mai, iar din toți cei care își doresc un astfel de model, Ovalul Albastru va selecta o listă scurtă pentru a acoperi producția din primii doi ani.

Citește și: Cum a luat naștere noul Ford GT

Pentru moment, prețul exact al lui GT nu este cunoscut, însă acesta se va ridica la circa 450.000 de dolari. Pentru selectarea clienților, Ford va merge pe sistemul implmentat de Ferrari. Cei care au acasă un GT vechi vor avea prioritate, restul urmând să treacă și printr-un interviu. Așa Ford vrea să afle cât mai multe despre pasiunile viitorilor proprietari de GT. Iar ca lucrurile să fie complete, Ford le cere aspiraților și un clip video cu care să dovedească faptul că merită să conducă un astfel de model.

 

Adaugă un comentariu