Ford investeste jumatate de milion de dolari in proiecte comunitare la Craiova

Ford Romania ne-a invitat sa facem o vizita scurta in Craiova, pentru a ne arata implicarea in activitatile locale. In urmatorii 3 ani, Ford va investi aproximativ 500.000 de dolari in programe comunitare in Banie, ca parte a angajamentului sustinut al companiei pentru comunitatile ocale in care functioneaza.

Pentru implementarea programelor comunitare in Craiova, Ford colaboreaza cu Fundatia “Gazeta de Sud”.

“Suntem fericiti sa putem investi intr-o serie de programe adresate comunitatii si in plus sa schimbam lucrurile in bine la Craiova, deaoarece aceasta este casa noastra, la fel ca a celorlalti cetateni ai orasului. Aceasta face parte din ADN-ul Ford si din angajamentul nostru global de a crea o lume mai buna”, a declarat Jan Gijsen, presedintele Ford Romania.

Pana acum, s-au investit deja 100.000 de dolari in cadrul unor actiuni care au vizat Spitalul Judetean din Craiova, gradinita “Casuta Fermecata” si Universitatea din Craiova.

In plus, exista peste 350 de angajati care apartin de Corpul Voluntarilor Ford Romania si care au fost implicati in diverse proiecte comunitare. Acestia vor lucra impreuna in comunitate in zilele fara productie pentru diverse activitati precum curatarea spatiilor publice, imbunatatirea conditiilor la Gradina Botanica din Craiova, modernizarea gradinitelor si multe alte proiecte de acest gen.

proiecte comunitare ford romania

Spitalul Judetean din Craiova primeste echipamente noi

Ca orice unitatea medicala din Romania si Spitalul Judetean din Craiova are lipsuri. Ford a implementate deja o serie de etape importante prin achizitionarea unor echipamente medicale estentiale.

“Stim cu totii cat de mari sunt necesitatile in spitalele din Romania si sunt fericit ca Ford a decis sa ne ajute in aceasta perioada dificila. Datorita contributiei Ford vom avea echipamente vitale la sectiile de Neonatologie si Pediatrie si acest lucru este foarte important pentru noi, deoarece acest spital deserveste aproximativ trei milioane de pacienti din Dolj si din judetele invecinate”, a declarat Bogdan Fanuta, directorul general al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

 

Universitatea din Craiova are acum doua sali de curs renovate

Doua sali de curs ale Universitatii din Craiova au fost renovate cu sprijinul Ford. Noi proiecte, inclusiv posibilitatea dezvoltarii de burse si a unui centru vocational, sunt discutate in prezent de Ford si conducerea Universitatii din Craiova.

“Mediul economic si social traverseaza in prezent o perioada dificila si este foarte important pentru noi sa avem un partener ca Ford, un partener care intelege nevoile si interesele tinerei generatii. Cred ca impreuna cu Ford putem pregati noua generatie de specialisti auto competitiva pe plan national si international”, a declarat Dan Claudiu Danisor, rectorul Universitatii din Craiova.

 

Ford Driving Skills for Life: 15 – 16 noiembrie, Bucuresti

In Romania, primul program Ford Driving Skills for Life (DSFL) a avut loc in iunie anul acesta si s-a bucurat de un real succes, cu 519 delegati si peste 3.500 de participanti la cursurile online. A doua editie a programului DSFL va avea loc in zilele 15 – 16 noiembrie la Bucuresti, iar peste 400 de tineri sunt asteptati sa participe la eveniment. Detalii suplimentare gasiti aici.

Adaugă un comentariu