Ford lansează versiunile Focus Black Edition și Focus Red Edition

Ford a introdus pe piața din Europa noile versiuni Focus Black Edition și Focus Red Edition. În cazul în care lucrurile vă sună cunoscut, vă reamintim că anul trecut, Ford a venit cu aceleași versiuni pentru Fiesta.

Ford Focus Red Edition integrază o caroserie vopsită în nuanța Race Red și un plagfon de culoare neagră, în timp ce versiunea Focus Black Edition oferă aceleași nuanțe dar inversate.

Tot la nivel exterior vedem jante de 18 inchi vopsite în culoarea Panther Black, un difuzor roșu și o grilă fontală neagră. Pentru interior, Ford a pregătit un pedalier din aluminiu, în timp ce pielea de culoare neargă a fost brodată cu ață roșie, pentru un plus de sportivitate.

Ford Focus Red and Black Edition

În cazul versiunilor Fiesta Red/Black Edition, sub capotă exista motorul de 1,0 litri EcoBoost de 140 CP. Pentru Focus Red/Black Edition, oficialii Ford au pregătit o gamă bogată de unități.

Începem cu 1.0 EcoBoost de 125 CP, 1.5 EcoBoost de 150 CP sau 182 CP, 1.5 TDCi de 120 CP sau 2.0 TDCi de 150 CP. Indiferent de motorul ales, acesta va fi cuplat la o cutie manuală cu șase rapoarte.

Pentru ca edițiile Focus Black Edition și Focus Red Edition să fie cu adevărat speciale, Ford a pregătit o suspensie sport cu arcuri mai rigide și cu amortizoare noi, dar și bare stabilizatoare “optimizate”.