Ford lansează cel mai mic pick-up din lume, care va fi gratuit

Într-un video postat recent pe YouTube, Ford Motor Company a dezvăluit cum va arăta cel mai mic pick-up din lume. Ni se spune că dezvoltarea vehiculului a durat luni întregi, iar acesta – în ciuda efortului depus – va fi complet gratuit.

Deși clipul celor de la Ford tratează realizarea pe un ton cât se poate de serios, adevărul este că micul pick-up nu este deloc ceea ce crezi. Nu este vorba despre un autoturism propriu-zis, ci despre un emoji – primul emoji din lume care să ilustreze un pick-up, mai precis.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

 Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Filmarea ne prezintă în detaliu procesul „asamblării’ acestui emoji, ca și cum ar fi o mașină reală. „Fabricat în America, din cei mai buni pixeli’ este sloganul cu care se laudă cei de la Ford.

Desenul 2D a fost conceput în speranța că va fi inclus în următoarea generație de emoji-uri, ce va fi lansată anul viitor. Totuși, prezența sa în următoarea actualizare a grilei nu este garantată, ci trebuie întâi aprobată de o organizație numită Consorțiul Unicode. Dacă membrii săi vor considera pick-up-ul Ford o noutate binevenită, acesta va deveni disponibil pentru toate sistemele de operare mobile.

Lăsând gluma deoparte, Ford chiar are planuri mari pentru pick-up-urile sale. O primă noutate este versiunea electrică a lui F-150, despre care directorul Ford Europa, Jim Farley, anunțase încă din luna ianuarie că este piatra de temelie a unui plan mai amplu: „Vom electrifica Seria F – atât cu o versiune doar cu o baterie, cât și hibrid‘.

În continuare, să urmărim clipul haios montat de Ford pentru a-și promova noul simbol:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Ford Motor Company

Adaugă un comentariu