Ford pregătește uzina din Bănie pentru noul EcoSport

Fabrica Ford de la Craiova se apropie din ce în ce mai mult de lansarea producției noului model EcoSport, care este planificată pentru această toamnă. După cum deja ați intuit, lucrările au demarat deja, iar secțiile de „Montaj General’ și „Caroserii’ au trecut printr-o serie de modificări.

În cadrul secției „Caroserii’ au fost aduși încă 190 de roboți multifuncționali care se vor alătura celor 320, deja existenți. În cadrul secției „Montaj General’, linia de „Finiție’ a fost extinsă, lăsând loc noilor stații de lucur necesare pentru fabricarea lui EcoSport. În plus, conveiorul cu lanț de la nivelul median a fost extins și a fost instala și un elevator nou. Investiția suplimentară făcută de Ford se ridică la 200 de milioane.

„Suntem la zi cu tot ceea ce ține de procesul de transformare a fabricii de la Craiova, care este din ce în ce mai mai aproape să primească noul model EcoSport pe liniile sale de producție. Echipele noastre sunt pe deplin dedicate să asigure o lansare excelentă a produsului cu atât mai mult cu cât vrem să arătăm că fabrica de la Craiova este „căminul’ potrivit pentru noul EcoSport datorită oamenilor și operațiunilor excelente de care Ford dispune aici’, a declarat John Oldham, Președintele Ford România.

În prezent, 2.630 de angajați lucrează pentru a susține producția lui B-Max, cât și a motorului EcoBoost de 1,0 litri.

Modificări uzină Ford Craiova

Adaugă un comentariu