Ford Puma ST primește o ediție specială: acum e șansa ta să îi alegi numele și designul

Ford Puma ST va primi o ediție specială, programată să fie dezvelită în 18 iunie. La fel ca toate modelele Puma, această ediție specială va fi produsă tot în Craiova.

Noutatea este că fanii Ford din toată Europa vor avea șansa să aleagă din opt variante de design și să îi dea și un nume. Sondajul se derulează pe conturile de Instagram și de Twitter ale Ford, iar decizia finală va fi luată în urma numărării tuturor voturilor. Cu alte cuvinte, e posibil ca un nume ales în România să nu fie câștigător, dar asta nu înseamnă că nu puteți încerca.

Cum va funcționa concursul? Fanii Ford vor avea șansa de a alege dintre elementele de interior propuse de Ovalul Albastru pentru ediția specială, împreună cu elemente de exterior propuse tot de compania din Michigan. În același context, fanii vor alege și denumirea noii versiuni speciale a lui Ford Puma ST.

Viitoarea ediție specială a modelului Ford Puma ST va debuta comercial în cursul acestui an și va fi disponibilă în toată rețeaua comercială a mărcii, în limita disponibilității dictate de constructor. Ford nu a specificat dacă va limita producția ediției speciale, deci sunt șanse să fii cel care alege numele și designul unei ediții speciale a unui model și apoi să îți poți și permite să îl cumperi.

Ediția specială a lui Ford Puma ST va dezvolta tot 200 de cai-putere, nefiind propuse modificări la nivelul propulsorului sau a transmisiei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ford Romania (@ford_romania)

Adaugă un comentariu