Forza Rossa a suspendat operațiunile mărcii italiene în România

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România, a închis showroom-ul de mașini din Otopeni, dar și magazinul de accesorii din Calea Victoriei. Închiderea este temporară, până la un nou acord dintre Forza Rossa și producatorul auto italian Ferrari.

Zvonurile din piața auto indică faptul că acordul dintre Forza Rossa si Ferrari ar fi expirat, iar unele tensiuni și neînțelegeri existente între reprezentantul din Romania si producătorul auto italian ar fi îngreunat negocierile pentru prelungirea licentei/acordului, scrie 0-100.hotnews.ro.

“Forza Rossa discută cu Ferrari”

Grupul de societăți Forza Rossa și producatorul Ferrari poartă discutii si negocieri care au drept scop încheierea unui nou acord între cele două grupuri și care să reglementeze relația comercială pe principii de predictibilitate și transparență, în interesul pieței auto din România și a clienților Ferrari’, a declarat  Camelia Bazac, directorul general executiv (CEO) al Forza Rossa.

Showroom-ul ar putea fi redeschis în martie, dar pentru magazinul de accesorii se caută o altă locație. Forza Rossa are aproximativ 25 angajati și o cifră anuală de afaceri de 12 milioane de euro.

Adaugă un comentariu