Francezii au intervenit atât pe latura infotainmentului, cât și pe a designului pentru a-l face pe Peugeot 508 și mai tentant.

Rafinamentul stilistic prin care s-a făcut remarcat Peugeot 508 la apariție atinge acum cote și mai înalte ca urmare a unui facelift subtil. S-a insistat pe sublinierea caracterului felin sugerat de leul de pe sigla mărcii, rezultatul fiind o dozare elaborată de performanță, siguranță și calm în interacțiunea cu automobilul.

Reproiectarea părții frontale reține imediat atenție prin integrarea într-un fel de degrade-3D a modelului grilei în suprafața bării din față. La reușita ansamblului contribuie conturul clar în care intră și noile blocuri optice.

Materialele finisării interioare și elementele reproiectate de la bord au darul de a evidenția o amprentă premium. Noul sistem muldimedia i-Connect care face parte din componența binecunoscutului i-Cockpit are acum touchscreen de înaltă definiție cu diagonala de 10 inchi.

La bord va fi apreciat și sistemul Night Vision, care atrage atenția asupra prezenței unor pietoni, cicliști, sau animale pe traiectoria mașinii înainte ca acestea să ajungă să apară în lumina de fază lungă a farurilor. Funcțiile de asistare a conducerii îl califică acum pe Peugeot 508 ca fiind un automobil cu capabilitate de deplasare autonomă de gradul 2.

Variantele reprezentative tehnic pentru statutul de vârf de gamă al seriei Peugeot 508 sunt plug-in hibridele de 180 și 225 CP. Partea inferioară a ofertei include versiuni pe benzină și diesel de 130 CP. Toate motorizările sunt cuplate la cutii de viteze automate EAT8. Pentru cei aflați în căutarea unor performanțe de top, varianta 508 Peugeot Sport Engineered (proplusie de tip plug-in hybrid) pune la bătaie 360 CP și are tracțiune integrală.

taguri
Adaugă un comentariu