Funcția noua Waze, disponibilă în România, premieră în Europa

Aplicația Waze este una dintre cele mai populare la nivel mondial. Aceasta oferă șoferilor informații despre trafic în timp real și este periodic actualizată.

Dezvoltatorii aplicației Waze au adăugat funcţia care atrage șoferilor atenția că au uitat să pornească luminile de întâlnire. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a Waze Romania.

“Comunitatea Waze România anunță că a implementat, în premieră pe Europa, avertizările pentru pornirea luminilor de întâlnire conform legislației în vigoare. Acest memento mai este disponibil, până la acest moment, în următoarele țări din lume: Paraguay, Chile, Peru, Argentina și Columbia. Considerăm că reaminitirea utilizatorilor Waze în vederea pornirii luminilor de întâlnire poate duce la scăderea numărului de accidente rutiere”, au scris oficialii Waze.

Aceștia au adăugat: “Mementoul de avertizare în vederea pornirii luminilor de întâlnire apare înainte de a intra pe un drum marcat de comunitate ca având obligatorii utilizarea luminilor de întâlnire. (…) Menționăm că luminile de mers pe timp de zi (DRL – Daytime Running Lights) cu care sunt dotate mașinile din fabrică sau montante ulterior pe vehicul, fie ele LED sau iluminat standard, SUNT acceptate ca fiind lumini de întâlnire”.

Aplicatia Waze este disponibilă în 185 de țări și oferă servicii pentru mai mult de 65 de milioane de oameni.

Toate modelele de mașini NOI le găsești doar AICI! Poți să compari și să vezi care este automobilul ce-ți trebuie!

Adaugă un comentariu