Funcția Waze abia introdusă despre care nu știai nimic. Cum le vine în ajutor șoferilor?

Waze este una dintre cele mai populare aplicații din lume. Aceasta a devenit cunoscută la nivel mondial datorită informațiilor pe care șoferii le obțin din trafic în timp real.

Dezvoltatorii au anunţat la începutul anului 2017 că au adăugat funcţia de căutare vocală, astfel încât utilizatorii au posibilitatea să caute de acum o stradă prin simpla pronunţare a numelui său în limba ţării în care se folosește aplicația.

Totodată, Waze mai oferă suport pentru distanţa completă, lucru care permite utilizatorilor să vadă distanţa până la orice locaţie pe măsură ce o introduc în bara de căutare. Pentru ca funcțiile să fie disponibile, aplicația trebuie să fie actualizată.

Cinci lucruri benefice pentru șoferi ale aplicației Waze

1. Te ferește de poliție

Pe lângă condiţiile de trafic, Waze arată şi patrulele de poliţie, pericolele de pe drum sau eventualele accidente.

2. Este un bun GPS

Aplicația Waze are mii de hărți, iar informațiile de pe acestea sunt actualizate în timp real chiar de către utilizatori.

3. Are acces la Google Street View

De când a fost cumpărată de Google, aplicația Waze are acces la Google Street View şi alte resurse de care dispune Google, așa cum sunt imaginile din satelit.

4. Are avertizări meteo

Cu ajutorul Waze, șoferii pot afla din timp dacă condițiile de drum sunt grele și dacă pot întâlni pe traseu ceață, grindină, ploaie sau zăpadă.

5. Te anunță prețul carburanților

Waze este singura aplicație din România ce permite actualizarea prețului carburanților în benzinării și oferă posibilitatea localizării celei mai apropiate benzinării cu prețul cel mai mic.

 

Adaugă un comentariu