A furat numere de înmatriculare și cu ele a alimentat fără să plătească 

Un tânăr din Arad a furat mai multe numere de înmatriculare ale unor autoturisme, iar apoi și le-a pus pe mașină. Apoi a alimentat de cinci ori în mai multe benzinării din oraș și a fugit fără să plătească. 

Citește și:

România, țara șoselelor blestemate! La noi mor cei mai mulți pietoni și bicicliști

Vinieta de București: Cum îi poți spune Gabrielei Firea ce crezi despre noul său proiect

De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o…rochie

Tânărul este din oraşul Pecica şi ar fi acţionat în acest fel în perioada 23 august – 1 septembrie, timp în care ar fi sustras mai multe plăcuţe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad.

„Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în staţii peco de pe raza municipiului şi localităţii Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului’, a explicat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Tânărul este cercetat pentru două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Sursa: libertatea.ro

 

Pe de altă parte un șofer care circula pe DN1 a oprit la o benzinărie din Ciolpani pentru a alimenta, însă a avut o surpriză neplăcută: deși pompa spunea că rezervorul i se umple cu motorină, din pistol nu ieșeau decât aburi.

    Gabi says:

    Doar la voi hotia poate fi geniala!

Adaugă un comentariu