Galeria Ţiriac Collection poate fi vizitată în Noaptea Muzeelor 2018

Tiriac Collection, unica galerie auto si moto privata deschisa publicului la nivel european anunta intrarea in programul Noaptea Muzeelor, editia 2018, alaturandu-se astfel listei extinse de muzee si galerii care isi asteapta publicul in weekendul ce urmeaza.

Galeria va functiona dupa program normal in intervalul 18-20 mai, insa acestuia i se va adauga intervalul orar 17.00 – 24.00 in ziua de sambata 19 mai, cand accesul publicului se va realiza in mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Ultimul acces in cadrul galeriei Tiriac Collection in seara de sambata 19 mai se va realiza la ora 23.30.

Galeria Țiriac Collection a fost reamenajată şi completată cu maşini care nu au mai fost prezentate. Pentru a evidenția mai bine diversitatea exponatelor și originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcție de țările de proveniență.

Cei interesați pot descoperi autovehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Franța, Germania, Marea Britanie, Italia și SUA. Acestora li se adaugă o zonă special gândită pentru mașinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie în clasele lor, și un spațiu cofigurat să îl poarte pe vizitator într-o călătorie în jurul Globului, unse se regăsesc mașini din țări precum Japonia, Irlanda sau Suedia.

Adaugă un comentariu