Galerie foto extinsa cu noul Audi Q3 facelift

In urma cu cateva saptamani, Audi a prezentat noul Q3 facelift. Astazi, oficialii germani vin cu o galerie foto extinsa a crossover-ului intinerit.

La nivel exterior, noul Audi Q3 facelift vine cu o grila frontala noua care se uneste cu blocurile optice. In plus, farurile dispun acum de tehnologia Xenon Plus si de lumini de zi de tip LED. Cei care vor mai mult, pot opta pentru blocuri optice full LED care beneficiaza si de sistemul de semnalizare dinamic.

In dreptul capitolului motorizari, Q3 facelift se lauda cu trei agregate diesel si trei unitati pe benzina. In plus, cei dornici de sportivitate, pot opta pentru propulsorul de 2,5 litri TFSI cu cinci cilindri in linie, disponibil pe versiunea RS Q3.

audi q3 facelift (18)

Conform oficialilor germani, toate propulsoarele respecta normele de poluare Euro 6 si promit un consum de carburant si emisii de CO2 mai mici cu 17 procente. Noile valori sunt obtinute cu ajutorul tehnologiei Cylinder on Demand, sistem capabil sa dezactiveze unul sau doi cilindri atunci cand conditiile sunt optime.

Asa cum spuneam si mai sus, iubitorii de adrenalina pot opta pentru RS Q3. Unitatea de sub capota acestuia dezvolta acum 340 CP si 450 Nm. Vorbim despre o crestere de 30 CP si 30 Nm fata de versiunea anterioara. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 4,8 secunde, cu 0,7 secunde mai bine fata de predecesorul sau.

Adaugă un comentariu