O șoferiță ghinionistă abia scăpase dintr-un accident grav, că a lovit-o altă mașină

De parcă nu era suficient că tocmai se răsturnase cu mașina, această șoferiță a părăsit vehiculul avariat și a fost lovită din nou, în timp ce traversa strada.

S-a întâmplat weekendul trecut în San Diego, California (SUA). O șoferiță în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul mașinii sale, din motive necunoscute deocamdată, iar autoturismul s-a răsturnat, oprindu-se în afara părții carosabile. Din fericire, aceasta a scăpat nevătămată și nu a rănit nici vreun alt participant la trafic.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Partea extraordinară a întâmplării abia acum urmează. Reușind să se elibereze dintre fiare, femeia a hotărât să traverseze strada. Fără nicio trecere de pietoni în apropiere, a pornit înspre trotuarul de vizavi fără să se asigure corespunzător și a avut ghinionul să fie lovită de o mașină care circula regulamentar.

Practic, femeia a avut parte de două accidente rutiere grave la interval de numai câteva minute.

Vestea bună este că a supraviețuit și celei de-a doua coliziuni, chiar dacă leziunile sunt mult mai grave în acest caz. A fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital, unde medicii au descoperit că tânăra se lovise puternic la cap și avea mai multe oase rupte. Totuși, poliția a declarat ulterior că femeia va supraviețui.

Conducătorul autoturismului care a lovit-o este o altă tânără, de 23 de ani, care a alertat autoritățile imediat după impact. Aceasta a fost verificată cu alcooltestul, care a dovedit că nu conducea în stare de ebrietate.

 

Sursa: The Drive / Sursa foto: pxhere.com

Adaugă un comentariu