Goodyear și Dunlop ocupă locuri pe podium în testele Auto Bild, Auto Bild allrad și Auto Bild sportscars

Revista germană de automobile Auto Bild și publicațiile sale asociate Auto Bild allrad și Auto Bild sportscars au publicat rezultatele testelor anuale dedicate anvelopelor de iarnă. În testul Auto Bild allrad, anvelopa Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 a reușit să obțină primul loc. Auto Bild2 a acordat anvelopei Dunlop Winter Sport 5 un loc de podium și apreciarea “exemplară” – un rezultat care a fost egalat de anvelopa Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 în testul Auto Bild sportscars.3

Pentru SUV-uri, caracterizate de o greutate mai mare și centru de greutate ridicat, echiparea cu anvelopele de iarnă performante este esențială. Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 este fără îndoială o anvelopă aptă pentru această sarcină, iar Auto Bild allrad o laudă pentru nivelul ridicat de siguranță și pentru performanța foarte bună pe zăpadă. Anvelopele au avut rezultate excelente în acvaplanare. Confortul și manevrabilitatea pe drum uscat au fost evaluate și ele la fel de bine.

Auto Bild a acordat anvelopei Dunlop Winter Sport 5 un loc pe podium în testul pentru anvelope de iarnă. Dintre cele 20 de anvelope testate, Dunlop Winter Sport 5 a fost una dintre cele trei anvelope care au primit recomendarea “exemplară”. Conform revistei, punctele forte ale Dunlop Winter Sport 5 sunt potențialul de performanță bine echilibrat, manevrabilitatea dinamică pe 

zăpadă și suprafețe umede și distanțele scurte de frânare pe drumuri umede. În revista Auto Bild sportscars, performanța anvelopei UltraGrip Performance Gen-1 de la Goodyear a egalat acest rezultat, ocupând de asemenea un loc pe podium și o apreciere “exemplară”. În acest test, anvelopa a fost laudată ca fiind bine echilibrată, cu performanțe convingătoare în condiții de iarnă, manevrabilitate sportivă și directă în condiții de carosabil umed și zăpadă și precizie în viraje.

“Suntem încântați de rezultatele obținute în teste”, a declarat Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer în cadrul Goodyear Dunlop Europa. “Condițiile de iarnă din Europa pot fi cu adevărat o provocare pentru șoferi, așa că depunem mult efort pentru a asigura o călătorie sigură și confortabilă chiar și în condiții dure, fără a compromite performanțele anvelopelor, oferind conducătotilor auto starea de spirit necesară”.

Adaugă un comentariu