Google va primi acțiuni la Uber

Google a căzut la pace cu Uber în procesul privind mașinile care se conduc singure, după doar câteva zile de la începerea procesului.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Google va primi acțiuni la Uber în valoare de 244,8 milioane de dolari, adică 0,34% din companie, la o evaluare de 72 de miliarde de dolari.

Google a acuzat Uber de furt de tehnologie, după ce Uber a achiziționat o companie din același domeniu, numită Otto, fondată de un fost inginer al său care supraveghea proiectul mașinilor care se conduc singure. Numele acestuia este Anthony Levandowski.

Ce mașină deține Viorica Dăncilă, premierul României

Ce mașină conduce Carmen Dan, Ministrul de Interne

Google afirma că acesta a descărcat 14.000 de documente secrete despre tehnologia sa, care mai apoi au ajuns la Uber. Aceasta din urmă a negat, dar la proces Kalanick a recunoscut că a vrut să-l angajeze pe Levandowski încă din 2015.

Culmea, Google a fost la rândul său investitor în Uber, dar relațiile dintre cele două companii s-au răcit din 2015, când Uber a început cercetări în domeniul mașinilor autonome. Acum Google va primi acțiuni la Uber ca parte a înțelegerii dintre cele două părți. Acțiunile vor fi deținute de Waymo.

taguri
Adaugă un comentariu