Guvernul a suplimentat bugetul MAI pentru achiziţia a 550 de autovehicule

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care bugetul MAI a fost suplimentat cu 30 de milioane de lei pentru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Cum a ajuns să arate Michael Schumacher la patru ani de la accident

‘În şedinţa de Guvern de astăzi a fost aprobată o hotărâre prin care bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat cu suma de 30 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, în vederea achiziţionării de autovehicule de către Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. (…) Se vor achiziţiona 550 de autovehicule pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, în marja contractelor cadru existente deja la nivelul celor două structuri’, a declarat Nelu Barbu.

VIDEO – Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar au parte de SURPRIZA VIEȚII LOR!

El a precizat că decizia este justificată de necesitatea creşterii capacităţii operaţionale a Poliţiei Române şi a Poliţiei de Frontieră, ‘în vederea eficientizării misiunilor curente pentru combaterea infracţionalităţii şi a migraţiei ilegale, dar şi pentru intervenţii la acţiuni de salvare a persoanelor şi bunurilor aflate în pericol’.

Potrivit unui comunicat al MAI hotărârea Guvernului de miercuri vine în continuarea măsurilor luate pentru acoperirea deficitului de parc auto de la nivelul structurilor operative şi care priveşte achiziţia de autoturisme, autospeciale şi motociclete în valoare de 120 milioane de lei.

Această achiziţie a fost deja începută prin publicarea luna trecută a unui anunţ pe SEAP, se mai arată în comunicatul MAI.

Adaugă un comentariu