Harley on Tour la Bucuresti: pasiune pe doua roti (video)

In acest weekend in zona de nord a Bucurestiului motoarele au rasunat puternic. Harley-Davidson Bucuresti a fost parte din circuitul international Harley on Tour. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns in Bucuresti pentru ca toti cei pasionati sa le poata testa intr-un power ride.

Parte din evenimentul international Harley on Tour, camionul incarcat cu adrenalina si libertate a devenit deja o traditie pentru tara noastra. Este al cincilea an cand cei care iubesc sunetul specific al unui motor produs in Milwaukee au sansa sa testeze cele mai reprezentative modele.

Transportul special a ajuns in Bucuresti miercuri si a fost precedat de o parada a membrilor comunitatii H.O.G. (Harley Owners Group) intr-o desfasurare spectaculoasa, pe un traseu din centrul capitalei care a starnit curiozitatea si privirile admirative ale trecatorilor.

Pe parcusul weekend-ului, aproximativ 300 de iubitori ai motoarelor au testat cele 23 de bijuterii. De asemenea, vedetele au fost interesate de evenimentul organizat de Harley-Davidson Bucuresti, la eveniment sosind Roxana Ciuhulescu, Bogdan Stelea si Gabriel Coveseanu.

Modelele oferite spre testare pasionatilor fac parte din familiile Sportster, Dyna, Softail, V-Rod si Touring.

Evenimentul Harley on Tour este organizat in 16 tari, de catre un grup select de 30 de dealeri Harley-Davidson.

 

Adaugă un comentariu