Honda a lansat noul CR-V in Romania

Produs in Anglia, la Swindon, noul model este mai scurt cu 5 mm decat predecesorul sau (4,57 m), in timp ce rigiditatea torsionala si coeficientul aerodinamic au fost imbunatatite semnificativ.

Pe langa modelele echipate cu transmisie integrala, clientii europeni vor putea opta, in premiera, pentru o versiune cu tractiune fata, oferita in compania motorului pe benzina de 2 litri si 155 CP. Din oferta mai face parte si dieselul i-Dtec de 2,2 litri/150 CP. Ambele motorizari au fost revizuite pentru cresterea eficientei si reducerea cu 10% a emisiilor poluante, sistemele start&stop, ECO Assist si modul ECON fiind standard. Sunt disponibile transmisii manuale cu sase rapoarte si o cutie automata cu cinci trepte. Emisiile de CO2 au scazut cu 12% fata de generatia precedenta, gratie sistemelor Idle Stop, ECO Assist si ECON.

Noua generaţie CR-V este adaptată cerinţelor şi nevoilor clientului european, ţinând cont de elementele apreciate de aceştia: siguranţa maşinii, eficienţa şi accesibilitatea. Îmbunătăţirile aduse noului CR-V pornesc de la design, până la eficientizarea consumului şi a manevrabilităţii. CR-V este în 2013, modelul pe care ne vom concentra activitatea, deoarece segmentul SUV este singurul segment de pe piaţa auto cu o traiectorie uşor ascendentă’, declară Alexandru Guşetoaia, Director de Vânzări Honda Trading România. 

Interiorul beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, iar calitatea finisarii si izolarea fonica marcheaza un progres evident. Volumul portbagajului variaza intre 589 si 1.648 l (plus 148 l). Sistemul Magic Seats permite rabatarea banchetei in format 1/3-2/3 prin intermediul unei manete usor de actionat, rezultand un spatiu de incarcare cu o lungime de 1.57 m (plus 14 cm).

Honda CR-V va disponibila din aprilie 2013, în trei versiuni de echipare, în funcţie de motorizare: Elegance, Sport şi Executive. Preţul de de pornire este de 19.990 EUR fără TVA, pentru varianta tracţiune faţă.

taguri
Adaugă un comentariu