Honda Connect, sistemul multimedia care îți face călătoria mai frumoasă

Honda Connect este sistemul multimedia care asigură bună-dispoziția în mașinile producătorului japonez. Acesta asigură funcții avansate, inclusiv integrare cu telefonul mobil și, cel mai important, este oferit în standard pe cele mai vândute modele ale gamei, Civic și CR-V.

Mai țin minte momentul când părinții mei au adus în familie prima mașină, evident, o Dacia 1300. Avea, ca unic echipament opțional, un radio Predeal cu doar trei benzi radio (unde lungi, unde medii și unde scurte). Acesta nu a funcționat mai mult de 3 ore în întreaga viață (de vreo 20 de ani!) a mașinii, dar a ținut în priză cohorte de tehnicieni ai cooperativei radio, care nu reușeau să-l mențină în funcțiune dincolo de ușa metalică a atelierului. Ce vremuri…

Prin comparație, sistemele multimedia moderne par (și, într-un fel, chiar sunt) tehnologie spațială și unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg o marcă de mașini sau alta. Da, pare incredibil, dar capabilitățile sistemului multimedia au ajuns, pentru cumpărători, mai importante decât motorizarea, caii-putere și numărul de zone ale instalației de climatizare. Acestea trebuie să asigure accesul rapid la toate funcțiile mașinii, să ofere funcții de navigație, să acceseze servicii interconectate și, înainte de toate, să asigure integrarea în mașină a telefonului mobil, cu toate funcționalitățile oferite de acesta.

Honda Connect, sistemul multimedia de la Honda, face toate acestea foarte bine și în plus oferă aplicații stand-alone pentru diverse funcții conectate. Dacă instalați un modem 4G sau un router portabil WiFi puteți chiar să navigați pe internet folosind browserul integrat. În plus, Honda Connect este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, pentru ca tu să poți accesa funcțiile telefonului de pe ecranul tactil al mașinii. Acesta are o diagonală de 7 inchi și o calitate grafică foarte bună. Vei putea astfel să vorbești la telefon, să asculți muzică sau să trimiți și să primești mesaje. Sistemul de navigație Garmin integrat te ajută să găsești ușor traseul și, grație informațiilor de trafic în timp real, vei găsi întotdeauna ruta cea mai bună.

De asemenea, Honda Connect te ajută la manevrele de parcare cu spatele. Cuplează treapta de mers înapoi și camera afișează automat imagini pe ecranul de 7″, cu posibilitatea alegerii mai multor unghiuri de vizualizare și vedere sus-jos.

Iar dacă te gândești că toate aceste funcționalități înseamnă că va trebui să scoți din buzunar o sumă mare de bani, poți să stai liniștit: Honda Connect este disponibil în echiparea standard pentru cele mai populare modele ale producătorului japonez: Civic și CR-V. La fel ca și pachetul de sisteme de asistență Honda Sensing, care are grijă să călătorești în siguranță.

Adaugă un comentariu