Honda CR-V Hybrid: Primul SUV hibrid al japonezilor pentru piața europeană

Honda CR-V Hybrid este primul SUV electrificat al mărcii care va fi disponibil pe piața europeană. Prototipul expus la Frankfurt ne oferă, în plus, prilejul să vedem pentru prima oară cum va arăta viitoarea versiune europeană a SUV-ului compact japonez.

Sistemul hibrid de propulsie este unul clasic, botezat de Honda i-MMD, sau „Intelligent Multi-Mode Drive, format dintr-un motor termic cu patru cilindri, de 2,0 litri. Acesta funcționează în ciclu Atkinson, pentru eficiență maximă, asigurând atât propulsia cât și încărcarea bateriei. Un motor electric completează tehnic sistemul de propulsie.

NOUA DACIA DUSTER i-a uimit pe toți, însă prețul său este ADEVĂRATA SURPRIZĂ!

VIDEO – A crezut că a scăpat și s-a dat smecher, dar SOARTA L-A LOVIT NECRUȚĂTOR!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

Honda anunță că viitorul SUV hibrid nu va avea o cutie de viteze tradițională, descurcându-se cu un singur raport fix de transmisie care asigură o legătură directă între elementele aflate în mișcare ale grupului motopropulsor. Această abordare asigură un transfer lin al cuplului. Trei moduri de rulare pot fi selectate – EV Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Desigur, în cea mai mare parte a timpului, în mediul ruban, Honda CR-V Hybrid va rula în modurile EV și Hybrid. Modul Engine Drive va fi accesat on-demand, în cazul accelerațiilor puternice sau la rularea pe autostradă.

Designul prototipului prezentat la Frankfurt dezvăluie și prima imagine cu viitoarea generație a SUV-ului Honda. Acesta preia din designul mai angular al noului Civic, fără să renunțe la linia caracteristică a lui CR-V. Noul model va fi mai lat, mai înalt și mai lung decât cel actual, iar montanții față vor fi mai înguști.

Viitorul CR-V abandonează ideea unei motorizări diesel pentru piața europeană, consecință directă a scandalului Dieselgate, astfel că doritorii vor alege exclusiv între versiunea hibridă și una propulsată de un motor turbo pe benzină de 1,5 litri.

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Adaugă un comentariu