Video: Ce pățește un motociclist care trece printre bariere la calea ferată

Un motociclist a fost surprins vineri de camerele de supraveghere trecând printre barierele coborâte la o trecere la nivel cu calea ferată. Astăzi, a venit și pedeapsa.

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Bărbatul, aflat pe o motocicletă, a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate la ieșirea din Arad spre localitatea Horia cum trece ilegal peste calea ferata, strecurându-se printre barierele coborâte. Motociclistul a reușit sa evite la limită impactul cu locomotiva unui tren de marfă, care a trecut după numai câteva secunde.  Nemulțumit, probabil, de isprava sa, tânărul este văzut pe filmare (minutul 3:34) cum face un gest obscen către mecanicul de locomotivă. Și mai bizar, după trecerea trenului își continuă drumul, dar nu pe banda sa de mers, ci pe acostamentul sensului opus, prin spatele unui TIR care aștepta la barieră.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

NOUA DACIA DUSTER i-a uimit pe toți, însă prețul său este ADEVĂRATA SURPRIZĂ!

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Imaginile au fost surprinse vineri, iar după analizarea acestora, polițiștii l-au identificat pe conducătorul motocicletei și l-au sancționat în această dimineață.  Tânărul are 26 de ani și este din localitatea Horia, către care se îndrepta în momentul comiterii faptei.  “Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195 cu 2.900 de lei, dar și pentru semne obscene, cu 500 lei, conform Legii 61/1991”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Claudia Iuga.

Pe lângă cei 3.400 de lei pe care-i are de plătit, arădeanul s-a ales și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Este însă norocos, scăpând ca prin urechile acului de impactul cu locomotiva care a trecut pe lângă el la câteva fracțiuni de secundă. Un alt motociclist a trăit o experiență similară, numai că de data aceasta ghinionul, și nu teribilismul, a jucat un rol mai important.

foto/video: Arad Online

    Cornel says:

    Păi bariera aia era pusă de vreo 10 minute. În vest durează 1. Evident că îți pierzi răbdarea sau crezi că s-a defectat.

Adaugă un comentariu