Hugh Hefner a murit! Care este povestea mașinii Playboy și legătura acesteia cu revista

Hugh Hefner a murit. Fondatorul revistei internaționale Playboy, a murit la vârsta de 91 de ani, în locuința sa din cauze naturale.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu istoria mașinii Playboy, automobilul botezat cu același nume precum revista.

Masina Playboy a fost construită la sfârșitul anilor ’40 în Buffalo, New York. Există o legătură între revista Playboy și mașina Playboy? Raspunsul este da!

Mașina Playboy a apărut înaintea revistei. O femeie care a lucrat pentru compania de mașini Playboy, în biroul de vânzări din Chicago, a avut un fiu care a fost prieten cu Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy. După moartea mașinii Playboy, fiul femeii, Eldon Sellers, a povestit de unde vine este numele revistei. Iar pentru că lui Hugh Hefner îi plăcea destul de multe denumirea Playboy, acesta a decis să o folosească. Restul este istorie.

Un șofer i-a spus unui taximetrist: Îți iau oglinda dacă nu te dai mai în dreapta! Ești oprit pe interzis! Vrei să mă dau jos la tine’. Ce a urmat! | VIDEO

Ni se pregăteşte o nouă formă a timbrului de mediu

A încercat să pornească Loganul, a băgat cheia în contact și mașina a explodat | VIDEO

Compania Playboy Motor Car Corporation a luat naștere în 1947. Aceasta a produs doar 97 de automobile până în anul 1951 când s-a desființat.

Playboy

Automobilul Playboy avea un motor cu patru cilindri și 40 de CP. Aceasta avea o transmise manuală cu trei trepte și accelera de la 0 la 80 de km/h în 17 secunde. Viteza maximă era de 121 de km/h.

Adaugă un comentariu