Hyundai Santa Fe: Cât costă noua generație în România

Hyundai Santa Fe a primit o nouă generație la începutul anului 2018, iar aceasta este acum disponibilă pe piața din România.

SUV-ul de clasă medie din oferta Hyundai poate fi cumpărat doar cu un diesel de 2.2 litri și 200 CP, iar motorul respectiv este oferit doar cu o transmisie automată cu opt trepte și tracțiune integrală. Sistemul 4×4, motorul și transmisia sunt toate de concepție Hyundai, iar coreenii se mândresc și cu un design global care ar trebui să facă atât europenii, cât și americanii fericiți.

Un Hyundai Santa Fe a traversat Antarctica

Hyundai Santa Fe a devenit noul Papamobil

Hyundai Kona – prețuri pentru România

Noua generație Santa Fe este oferită într-o singură echipare în România, Luxury, care are un preț de listă de 53.181 euro cu TVA inclus. Însă, importatorul Hyundai în România are o ofertă de lansare care îi scade prețul la 46.564 de euro cu TVA inclus.

O noutate în această gamă este introducerea unui rând suplimentar de scaune, ridicând numărul total de locuri la șapte. Hyundai Santa Fe se luptă cu modele precum Skoda Kodiaq, Ford Edge și Kia Sorento. În funcție de varianta de echipare aleasă și de ofertele seozniere, modelul din Coreea de Sud este mai ieftin decât unii rivali, dar prețul său de listă în face mai scump decât aceștia în echipările superioare.

La finalul zilei, decizia stă între client și oferta pe care o primește acesta în showroom. În numărul 15 al revistei Auto Bild puteți citi un test de prim contact cu noul Hyundai Santa Fe.

Hyundai Santa Fe va primi variante hibride și hibride plug-in

Adaugă un comentariu