Identitate stilistică proaspătă pentru Opel Corsa, susținută prin noutăți tehnice pe măsură.

Schimbarea amplă a designului părții din față vine ca o sugestie relevantă privind introducerea unor noi motorizări hibride și electrice. Doar nu degeaba îți tragi un „vizor' pe figură, ci pentru că urmează să atingi un nivel superior de performanțe!

Opțional, noul Opel Corsa oferă un cockpit complet digital care se bazează pe procesoarele Snapdragon Cockpit de la Qualcomm Technologies. Ce se poate observa imediat: la bord ți se oferă nfotainment extins și sistem de operare intuitiv pe touchscreen color de până la 10 inchi. Blocurile optice Intelli-Lux LED arată altfel decât până acum, forma lor avansată reflectând experiența pe care Corsa a acumulat-o în segmentul mașinilor mici cu farurile LED începând din 2019 și pe care o ridică acum la un nivel superior.

Opel Corsa Electric vine acum cu mai multă putere și cu o baterie perfecționată, permițând o autonomie de până la 402 km (conform WLTP). Celelalte variante au, fiecare, argumente interesante. Corsa este primul model Opel care va fi propus cu sistem de propulsie hibrid alimentat la tensiunea de 48 V. Noul În linii generale, Corsa oferă clienților o paletă cuprinzătoare de motorizări, de la cele pur electrice, la hibride, inclusiv propulsoare cu ardere internă extrem de eficiente – oferte deosebit de competitive în acest segment.

„Opel Corsa a fost un bestseller timp de mai bine de 40 de ani. În ultimii doi ani, a fost, de asemenea, cea mai vândută mașină de clasă mică din Germania și, în 2021, cea mai vândută mașină pe piața din Regatul Unit. Pentru noi, acest succes este o confirmare a valorii muncii noastre și oferă o motivație suplimentară pentru a face și mai bine în viitor. Noul Corsa este și mai modern, mai emoționant și, suntem convinși, mai bun. Cu designul său expresiv, cu tehnologiile de ultimă oră specifice segmentelor superioare, dorim să inspirăm clienții și să le arătăm la ce se pot aștepta de la o mașină mică în anii noștri', a declarat CEO-ul Opel, Florian Huettl.

taguri
Adaugă un comentariu