Imagini cu interiorul viitorului Mazda2 (+Video)

Noua generatie Mazda2 se apropie cu pasi mari de debut. Asa cum bine stiti, viitorul model nipon va fi expus in premiera internationala in luna octombrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Dar pana atunci, niponii au organizat o serie de teste cu noul Mazda2 in cadrul facilitatii din Nagao, Japonia. Daca la exterior, noul Mazda2 a fost acoperit din plin de camuflaj, la interior, lucrurile nu au stat asa.

Japonezii nu s-au ferit de lentilele camerelor video si astfel, avem primele imagini cu interiorul viitorului Mazda2. Asa cum multa lume se astepta, vedem cum modelul nipon a adoptat design-ul fratilor mai mari. Vorbim despre un habitaclu mult mai aerisit, cu butoane mai mari si cu un singur aerator central.

De remarcat este si ecranul tactil pozitionat central, dar si accesoriile metalice, menite sa ofere un look premium. Un alt lucru ce ar trebui cunoscut este acela ca modelul din imagini este doar un prototip, iar pana la prezentarea oficiala, design-ul ar putea suferi modificari.

Spre deosebire de actualul Mazda2, viitoarea subcompacta nipona, va fi cu 160 de milimetri mai lunga, cu 25 de milimetri mai inalta si cu un ampatament mai mare cu 80 de milimetri. Toate aceste imbunatatiri la nivelul dimensiunilor, aduc un plus in dreptul capitolului spatiu pentru cap si umeri.

Prototipul pe care il puteti vedea in clipul de mai jos este echipat cu unitatea pe benzina de 1.5 litri capabila sa ofere 74 de cai putere si 135 Nm. Resursele propulsorului cu patru cilindri vor fi puse in valoare cu ajutorul unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte.

Sursa | Drive.co.au

Adaugă un comentariu