Impozit special pentru persoanele fizice care vând mai mult de 2 autoturisme pe an

Proiectul de modificare a Codului Fiscal, care impune restricţii privind comercializarea maşinilor second-hand, a fost marţi pe ordinea de zi a Comisiei de buget din Senat.

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

CUM SĂ DEZGHEȚI MAȘINA RAPID! Atenție! Nu folosi apă fierbinte!

Mai mulți senatori şi deputaţi au iniţiat un proiect de modificare a Codului Fiscal, respectiv a art. 312 „Regimuri speciale pentru bunurile second-hand, opere de artă, obiecte de colecţie şi antichităţi’, prin care impun restricţii de comercializare a maşnilor second-hand.

Comercializarea autovehiculelor second-hand achiziţionate din afara ţării şi revândute în România se face doar de către persoanele juridice. Persoanele fizice pot achiziţiona o dată la doi ani un singur autovehicul second-hand pentru folosinţă proprie’, se arată în proiectul de modificare a Legii 227/2015 privind Codului Fiscal.

Astfel, in cazul unei persoane care vinde mai mult de doua autoturisme pe an indiferent de data dobandirii, pentru cel de-al treilea autoturism vandut vor fi aplicabile regulile de impunere specifice activitatilor independente

SECRETELE CONDUSULUI pe timp de iarnă!

Senatul este prima cameră sesizată, avizul final urmând să fie dat de Camera Deputaţilor. Termenul de adoptare tacită este 24 aprilie 2018.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

Sursa: adevarul.ro

taguri
  andi says:

  O lege proasta care ingradeste una din libertatile fundamentale , dreptul la proprietate.
  Un cetatean are dreptul sa detina oricate masini doreste , e alegerea lui
  Binenteles legea incalca si legile UE

  X-zibit says:

  Ba este o lege foarte buna, ca nu se mai aduc cazane vechi de 20 de ani pe drumurile patriei luate de la REMAT din Germania.
  Doi la mana, samsarii fac profit din vanzarea de masini cu kilometrajul dat inapoi (frauda/furt) pentru care nu platesc nici impozit (evaziune fiscala).
  Ce zici prietene, sunt frauda si evaziunea fiscala protejate de UE? Nu prea cred!

Adaugă un comentariu