În România, Johnnie Walker® oferă 15.000 de kilometri de curse gratuite cu taxiul pentru a ajunge în siguranță acasă

Parte a campaniei de consum responsabil de alcool, Johnnie Walker®, lider mondial pe piaţa de whisky, îşi propune să adune 15.000 de angajamente din partea românilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului, prin intermediul hashtag-ului în social media #ImNOTdriving. Pentru a onora aceste promisuni, Johnnie Walker® va oferi, în principalele oraşe din România, începând cu această săptămână, 15.000 km de curse gratuite cu taxiul, în condiţii de siguranţă. Consumatorii români sunt invitați să se alăture campaniei Join the Pact prin adăugarea semnăturii lor prin intermediul unei aplicaţii interactive pe pagina oficială de FacebookJohnnie Walker® România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania. Obiectivele noii campanii Johnnie Walker® au în vedere creșterea gradului de conștientizare asupra consumului responsabil și motivarea consumatorilor de a nu conduce sub influenţa alcoolului.

Inițiativa se alătură campaniei globale Join the Pact, care își propune să adune încă  1 milion de angajamente la nivel mondial. Join the Pact este o campanie cu tradiţie, care încurajează consumul responsabil de alcool, fiind concepută pentru a motiva consumatorii să îşi ia un angajament personal, prin semnarea pactului și a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului.

15.000 de kilometri de curse gratuite pentru români

În următoarele două luni, Johnnie Walker® va oferi 15.000 km de curse gratuite, sub formă de vouchere de taxi, tuturor celor care se angajează să nu conducă sub influența alcoolului, prin utilizarea hashtag-ului #ImNOTdriving, precum și prin intermediul unei aplicaţii interactive pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker® România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Adaugă un comentariu