Incepe competitia Honda GreenChallenge 2010

Honda Trading Romania anunta startul celei de-a doua competitii nationale proprii de condus eficient, dupa succesul inregistrat la prima editie din 2009.

Honda GreenChallenge 2010 este un eveniment realizat de Honda Trading Romania in parteneriat cu Grupul Rompetrol. Competitia isi propune sa aduca in consurs amatorii de sofat responsabil, pastrand aceeasi abordare educativa si in acelasi timp distractiva si punand accentul pe placerea de a conduce.

Honda GreenChallenge isi doreste in egala masura sa micsoreze impactul sofatului agresiv asupra mediului inconjurator si asupra celorlalti participanti in trafic si sa demonstreze cum, cu doar un efort minim si ajutat de tehnologia avansata Honda, orice sofer poate realiza un consum extraordinar –rezultatele editiei din 2009, de 4,3 litri/100 km cu o Honda CR-V sunt mai mult decat edificatoare.

La prima sa editie, Honda Trading Romania a reusit sa atraga peste 38000 de vizitatori, dintre care peste 2400 s-au inscris in concurs.

Pe toata durata competitiei, autovehiculele vor folosi carburanti Rompetrol, din gama Efix, destinate protectiei si sporirii performantelor motorului, oferind in acelasi timp emisii reduse de noxe.

Stimulati de spiritul ecologic si de aventura, soferii inscrisi la GreenChallenge vor fi evaluati in functie de punctajele obtinute la cele doua probe online: Eco-Test si Eco-Game – o abordare distractiva sub forma unui joc, prin care concurentii vor sofa virtual, cat mai ecologic si eficient pentru a obtine un punctaj cat mai mare intr-un timp record.

Cei mai buni soferi virtuali Honda vor reusi sa intre in semifinalele competitiei, iar apoi in finala. Sansele de precalificare vor creste in masura in care competitorii vor avea sustinerea prietenilor in etapa online.

Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord 2.2 diesel, Honda Insight Hybrid si Honda Jazz 1.4 litri.

Adaugă un comentariu