Incrucisarea speciilor – BMW pregateste versiuni hibride pentru viitoarele X5 si Seria 3

Din dorinta de a scadea valorile emisiilor de CO2 la nivel global, BMW apeleaza la hibrizi. Astfel, oficialii grupului german pregatesc versiuni hibride plug-in pentru viitorul X5 si Seria 3.

Multumita noilor modele apartinand sub-brand-ului i, BMW se poate gandi cu incredere la acest viitor hibrid. Imbunatatirea acumulatorilor, dar si a motoarelor electrice, ofera o perspectiva buna pentru urmatoarele vehicule hibride ale bavarezilor. Astfel, BMW promite masini cu o autonomie in modul electric de pana la 100 de kilometri.

Citeste si: BMW Seria 3 facelift Plug-in Hybrid – Prototipul care prefigureaza o viitoare versiune eco a sedanului german

Pentru a ne demonstra ca lucrurile se indreapta in directia corecta, BMW a si sosit cu un prototip al lui Seria 3 facelift. Plug-in hibridul a fost prezentat in cadrul unui eveniment organizat la centrul din Miramas, Franta. Auto Bild Romania a fost prezenta la prezentare, iar informatiile vor fi dezvaluite in numarul 25 al revistei care apare pe piata in 11 decembrie 2014.

Citeste si: BMW Seria 5 GT Power eDrive – Un Plug-in Hybrid de talie mare

Adaugă un comentariu