Indianul ajunge in Romania in mai

Chrysler a anuntat premiera europeana a SUV-ului compact Cherokee pentru Salonul auto de la Geneva, dupa ce anul trecut a fost lansat pe continentul american.

Punctele de atractie ale noului Cherokee sunt motorizarea diesel Multijet II de 2,0 litri, care dezvolta in versiunea de varf 170 CP si un cuplu maxim de 350 Nm, si cutia automata cu noua rapoarte de transmisie, o premiera in segment. O versiune degonflata a acestei motorizari dezvolta 140 CP si este cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte. O unitate V6 pe benzina de 3,2 litri/272 CP va fi, de asemenea, disponibila pe piata europeana, in timp ce pentru Rusia si Orientul Mijlociu Jeep Cherokee va dispune de un motor cu patru cilindri de 2,4 litri.

In traditia Jeep, Cherokee poate fi configurat cu unul dintre cele trei sisteme de tractiune integrala – Jeep Active Drive I (sistem de tractiune integrala permanenta cu posibilitatea decuplarii puntii spate), Jeep Active Drive II (cu reductor) si Jeep Active Drive Lock (cu reductor si diferential blocabil in spate).

Interiorul lui Cherokee dezvaluie o plansa de bord moderna si functionala, cu o centrala multimedia cu ecran tactil de 7 inci si un nivel decent al calitatii materialelor. Numeroase sisteme de asistenta sunt disponibile, ca asistentul de banda si cel de unghi mort, sistemul de avertizare la coliziune, tempomatul adaptiv sau asistentul la parcare.

Noul Jeep Cherokee va debuta in Romania in mai cu motorizarile diesel.

Adaugă un comentariu