Inspirație competițională pornind de la Dacia Manifesto, integrată în The Grid Project. Semnat Nicolas de Peyer și David „Nemo” Neal II.

Seria Le Mans suscită un interes ridicat în domeniul motorsportului pentru că, spre deosebire de cazul Formulei 1 sau al Formulei E, automobilele implicate nu arată total extraterestru, semămând la limită cu cele supersport de stradă și reflectând oarecum perceptibil caracterul mărcii proprii.

Dacia LMX-121 a fost creată virtual pentru a se integra în galeria unui așa-numit The Grid Project, vizând criteriile fostei Grupe C. Imaginile sale au fost publicate pe site-ul www.artstation.com. De la aspectul conceptului Dacia Manifesto a fost preluată abordarea minimalistă cu forme simple și clar trasate. În rest, Dacia LMX-121 ilustrează tema unei mașini de competiție cu motorul amplasat central și tratare grafică relevantă pentru partanerii cu care marca românească a colaborat mai îndeaproape cu diferite prilejuri reale.

Dacia LMX-121 este rezultatul colabărării dintre designerii Nicolas de Peyer și David „Nemo' Neal II. Ce ne-a impresionat: noua identitate de marcă este bine evidențiată de înfățișarea conceptului și vine să completeze galeria The Grid Project alături de exemplificări tematice ale unor mărci de mare notorietate, precum McLaren, Audi, Maserati sau Tatra. Așadar, percepția celor doi artiști ne arată în privința identității designului, cel puțin, marca Dacia „se bate' în prezent la vârf cu mărci consacrate și consolidate.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare