Intalnirea proprietarilor de Volkswagen Beetle

Anul acesta intalnirea a fost cu atat mai speciala, cu cat Volkswagen Classic Club implineste 10 ani de cand organizeaza intalnirile proprietarilor Volkswagen Beetle (inca din anul 2003, in aceeasi Piata Enescu).  In parcare la Ateneu s-au strans undeva spre 80-90 de masini, iar la MIDOCAR Vitan au ajuns in jur de 70.

 

Astfel, s-a reusit organizarea celei mai mari parade Volkswagen Beetle din ultimii 10 ani, potrivit membrilor clubului.  Mobilizarea in masa a proprietarilor de Kafer, dar si a celor de Bulli a fost chiar surprinzatoare. In cadrul evenimentului au fost reprezentate toate cele trei generatii de Volkswagen Beetle (in parada au fost 6 modele The Beetle). La un  moment dat s-au alaturat paradei chiar si cativa proprietari  de Golf I si Golf II, precum si proprietari de Porsche sau Karmann Ghia, iar piata George Enescu a devenit un Worthersee in miniatura (intamplator, in acelasi weekend chiar se desfasura Worthersee in Austria).

Ca un aspect inedit, la intalnire a fost prezenta singura “buburuza” cu motor electric din tara. Este vorba de cea inmatriculata cu numarul VN-04-SSX (verde) al lui George Catalin Marinescu si, de asemenea, cea mai veche “broasca” din Romania, inmatriculata si functionala: PH-10-WZX (oval beige) a lui Mihai Apostol.

Auto Bild a jurizat proba de jaloane si a oferit premium o camera video pentru cel mai indemanatic participat.

La eveniment au participat proprietari din Bucuresti, Buzau, Prahova sau chiar si din Iasi.

Adaugă un comentariu