Poliţistul Marian Godină reacţionează din nou. De data asta vizează temperatura

Căldurile înregistrate în aceste zile au stârnit foarte multe reacţii pe interent. Printre acestea se evidenţiază cea a celebrului poliţist Marian Godină care a ţinut să arate condiţiile în care lucrează.

Poliţistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un termometru ce arăta temperatura din interiorul unei mașini de patrulare. Termometrul arăta o temperatură extrem de mare, cu o valoare de 57,5 grade Celsius. 'Logan cu aer condiționat. Condiționat de vremea de afară.', a fost mesajul scris de Marian Godină în dreptul fotografiei.

Prea multe kilograme

Marian Godină dezvăluie într-un post pe Facebook că s-a decis să dea examen de admitere la Academia de Poliție A.I. Cuza, la forma de învățământ frecvență redusă pentru a încerca să termine studiile care îi vor permite să devină ofițer.

Examenul de admitere presupune printre altele și o probă sportivă corelată cu o probă medicală.

Azi am susținut proba sportivă de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicală. Pe lângă lista lungă de analize și examene medicale, am început prin a fi măsurat și cântărit. Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m și 85 kg sunt obez și, astfel, nu sunt apt să devin polițist(paradoxul e că sunt deja)' povestește Marian Godină pe rețeaua de socializare.

    Razvan says:

    e greu pentru unii sa suporte caldura stand in masina. ca sa mai zicem de cei care conduc sute de km cu prosopul pe gat? fiecare meserie are neajunsurile specifice. cap de creta asta, se plange mai rau ca muierile.

Adaugă un comentariu