Întreg tronsonul de autostradă Sibiu – Piteşti pe SEAP în octombrie

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, doreşte ca în luna octombrie să fie lansat pe SEAP tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, în prezent fiind lansate doar secţiunile unu şi cinci.

Răzvan Cuc a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Constanţa, că doreşte ca până la finalul lunii octombrie să fie ridicate pe SEAP şi celelalte trei secţiuni din autostrada Sibiu – Piteşti, după ce secţiunile unu şi cinci au fost ridicate deja pe SEAP.

Autostrada Piteşti – Sibiu, secţiunile, capetele unu şi cinci, după cum ştiţi, au fost ridicate pe SEAP, proiectare şi execuţie. Urmează să ridicăm până la sfârşitul lunii octombrie şi celelalte porţiuni, doi, trei şi patru. Ce vreau să vă precizez, sunt un pic dezamăgit de firma care a elaborat studiul de fezabilitate pentru Sibiu – Piteşti pentru că noi am prelungit termenul acestei firme, eu am găsit proiectul blocat în minister când am ajuns, s-a prelungit cu încă şase luni pentru a finaliza toate studiile de fezabilitate pentru cele cinci secţiuni, iar până în momentul de faţă ne-a adus secţiunile unu şi cinci, evident, pe care le-am şi lansat pe SEAP, şi secţiunea patru. Secţiunile doi şi trei urmează să le aducă. Dacă nu se vor încadra în termenul contractual încheiem contractul cu ei. Noi oricum avem un plan de rezervă’, a spus ministrul Transporturilor.

Cel mai ușor mod de a plăti taxa de pod Fetești – Cernavodă

El a menţionat că dacă se va ajunge aici proiectul nu va fi pus în pericol şi va putea fi menţinut termenul ca în octombrie întreg tronsonul de autostradă Sibiu – Piteşti să fie pe SEAP.

Sursa: news.ro

Adaugă un comentariu