Invicto by Brabus: cum arată noua jucărie preferată a oligarhilor ruși. Are 800 CP!

Pentru unii, luxul este suficient. Alții simt nevoia să fie și protejați de gloanțe de AK-47 sau de explozii de obuze. Brabus Invicto le oferă pe ambele.

Citește și:

Acest Mercedes G500 este atât de blindat încât Apocalipsa ar fi vacanță în el (VIDEO)

Piranha 5 – cum arată şi ce performanţe are transportorul blindat produs în România

Acesta este cel mai sigur BMW X5 din gama actuală!

BMW ironizează Tesla: „are geamuri cu protecție împotriva cioburilor’. La ce model nou se referă

Se spune că paza bună trece primejdia rea, iar Brabus s-a însărcinat să ofere un exemplu elocvent de vehicul pentru care acest truism să se aplice binemeritat. Acesta este Invictus, un vehicul blindat bazat pe Clasa G care promite nu doar confort, dar și siguranță de top.

Invicto vine cu suprafețe vitrate (parbriz, geamuri) securizată de nivel VR6, care poate opri atât proiectile de pistol cât și pe cele de armă automată. Elementele de caroserie au fost și ele ranforsate cu plăci de oțel. În funcție de echiparea aleasă (și de opționalele bifate), îți poți „accesoriza’ Invicto cu pachetul VR6 Plus ERV (Explosion Resistant Vehicle) care te va proteja până și de explozii.

Șirul de LED-uri de pe plafon, sisteme de avertizare luminoase, sistemul de stingere a incendiilor, camere cu night vision, trapă de evacuare, sistem de curățare a aerului în habitaclu — toate sunt disponibile, pentru a liniști până și pe cel mai paranoic utilizator.

Indiferent de echiparea aleasă — Mission, Pure, Luxury — sub capotă primești un V8 de 4,0 litri care a fost dus la 800 de cai-putere și 1.000 de Newtoni-metru. Suficient cât să urnească autovehiculul blindat de la 0 la 100 km/h în 8,3 secunde, și până la o viteză maximă de 210 km/h. În cazul în care ți se pare lent, nu uita că a fost „încărcat’ cu peste o tonă de material de protecție.

Adaugă un comentariu