Iveco a lansat o campanie prin care încurajează operaţiile de tuning pentru camioane

Iveco a lansat campania 'Your Truck Your Way', o inițiativă pe canalele de socializare destinată pasionaților mărcii care dețin un model S-Way tunat.

Entuziașții sunt invitați să împărtășească fotografii ale vehiculelor personalizate pe paginile de Facebook și Instagram. La final, comunitatea Iveco va alege cel mai frumos camion S-Way tunat.

Cu această inițiativă, Iveco pune din nou șoferul în rolul principal, ca și în campania 'Im Unstoppable'. Acest nou concept pune în lumină viața pe drum, oferindu-le șoferilor oportunitatea de a-și exprima creativitatea pentru a ieși din mulțime cu vehiculele lor personalizate.

Inițiativa va fi răspândită pe canalele de social media ale Iveco prin video ale 'ambasadorilor mărcii' din toată Europa. Clientul italian Michele Perrotti, recunoscut pentru creativitatea în personalizarea camioanelor Iveco, va fi primul ambasador 'Your Truck Your Way'. Recent, compania Autotrasporti Perrotti a prezentat modelul Iveco S-Way 'Gladiator', personalizat cu o temă inspirată de celebrul blockbuster.

Surse: cargo-bus.ro /Autotrasporti Perrotti 

 

taguri
Adaugă un comentariu