Jaguar XJ facelift – Poze și detalii oficiale

Jaguar a prezentat XJ facelift. Modelul producătorului britanic vine cu un look ușor modificat, cu o serie de îmbunătățiri la interior și cu motorizări revizuite.

Partea frontală a navei-amiral britanice integrează acum o grilă frontală ceva mai mare, prize de aer generoase și o serie de accesorii cromate. De asemenea, blocurile optice au fost revizuite, iar stopurile spate vin cu clasica semnătură luminoasă cu care ne-a obișnuit Jaguar până acum.

Versiunea Autobiography va fi disponibilă doar în varianta cu ampatament mărit și promite eleganță de vârf. Accesoriile cromate, spoilerele modificate și jantele de 20 de inch Maroa vin să definitiveze aspectul acestei versiuni.

jaguar xj facelift (2)

Pentru interior, britanicii au pregătit piele de înaltă calitate, scaune spate individuale cu funcție de masaj și un sistem de infotainment dedicat tot pasagerilor din spate. Acesta, funcționează prin intermediul a două ecrane de 10,2 inchi.

Din toată această ecuație, nu putea lipsi versiunea R-Sport care integrează o serie de accesorii de caroserie cu aspect sportiv.

În dreptul motorizărilor, Jaguar XJ facelift promite un diesel V6 de 3,0 litri de 300 CP, un propulsor pe benzină V6, tot de 3,0 litri care produce 340 CP și două variante ale motorului V8. Acesta are 5,0 litri și poate fi comandat în versiunea de 510 CP sau în cea de 550 CP.

Adaugă un comentariu