Jeremy Clarkson: “Nu mai bombardați ISIS!”

Ca de obicei, Jeremy Clarkson este contra curentului. Fostul realizator al BBC a spus că ar prefera ca statele occidentale să nu mai bombardeze ISIS.

Jeremy Clarkson a debutat în mod oficial pentru Amazon, dar asta nu-l oprește să comenteze și subiectele la zi care nu țin de lumea automobilelor. Britanicul nu se dezminte și nu este de partea celor care îi bombardează pe teroriștii din Stat Islamic.

“Sunt cu toţii nebuni? Dacă aruncăm bombe asupra lor, vor fi şi mai nervoşi şi vor trimite oameni care să se arunce în aer în magazine. Asta ne va enerva pe noi şi vom arunca şi mai multe bombe, ceea ce îi va face să trimită şi mai mulţi oameni în Europa să se arunce în aer şi asa mai departe”, a spus Clarkson pentru The Sun.

Acesta a adăugat: “Nimeni nu a încercat să-i oprească pe Stalin, sau Pol Pot sau Idi Amin. Dar au dispărut cu toții pentru că lumea s-a plictisit de ideile lor și a mers mai departe”.

Atentatele din Paris

O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, pe 13 noiembrie. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 130 de persoane au murit și peste 200 au fost rănite. Doi români au murit, potrivit MAE, iar un treilea a fost rănit ușor. Ulterior, mai multe avioane franceze au bombardat teritorii stăpânite de Stat Islamic.

“Aici se odihnește cariera lui Jeremy Clarkson”

Locul în care Jeremy Clarkson l-a lovit pe producătorul emisiunii „Top Gear’, Oisin Tymon, motiv pentru care a fost concediat de BBC, a fost marcat cu o placă comemorativă, în hotelul North Yorkshire. Pe placă scrie: “Aici se odihneşte cariera BBC a lui Jeremy Clarkson, care a avut un conflict în acest loc, în 4 martie 2015. Restul este legendă“.

Citește și: “Zece vorbe de duh dure ale lui Jeremy Clarkson”

Adaugă un comentariu