Ken Block pregătește următoarea mașini de Gymkhana. Recunoașteți modelul?

Următoarea reprezentație artistică Gymkhana va fi inspirată de Miami Vice, doar că în loc de un Lamborghini Countach alb va fi un Ford Mustang. Tot alb.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Nu știm când (sau dacă) ne vom plictisi să vedem cum toacă Ken Block anvelope în clipurile sale Gymkhana, însă abia așteptăm să-l vedem pe următorul. Despre producție știm că este inspirată de filmul Miami Vice, pe care Block și-o imagina la volanul unui Lamborghini Countach alb.

Însă relația strânsă de colaborare cu Ford l-a făcut pe pilotul american să-și îndrepte privirile către altă mașină din acea vreme — firește, un Ford. Un Mustang din a treia generație, poreclit Foxbody.

În crearea acestuia, Ken Block a vorbit cu Ash Thorp, designerul responsabil pentru batmobilul din următorul film Batman, care va avea premiera în Octombrie 2021. Rezultatul, botezat Hoonifox, nu avea cum să fie altcumva decât intimidant — îl puteți vedea îl galeria foto de mai jos.

Cât despre ce anume ascunde sub capotă, încă nu știm detalii, dar dacă e să fie învățat ceva din mașinile anterioare de Gymkhana, cel mai probabil va fi un V8 burdușit cu peste 1.000 de cai-putere. Un scenariu probabil ar fi chiar unitatea de pe Hoonicorn V2, adică un V8 de 6,7 litri cu 1.419 CP.

Adaugă un comentariu