Kia a prezentat noul Pro_cee’d

Kia completeaza gama de modele Cee’d cu o noua versiune de caroserie in trei usi. A doua generatie Pro_cee’d debuteaza peste mai putin de o luna la Paris.

Modelul coreean este mai mult decat un simplu membru al familiei Cee’d, mizand pe profilul seducator de coupe pentru a atrage clientela tanara, aflata in cautarea unei masini compacte cu design sportiv.

Linia arcuita a plafonului, bosajele mult mai proeminente ale rotilor si partea posterioara complet redesenata individualizeaza cu succes exteriorul noului Pro_cee’d, iar noile insertii cromate de la nivelul calandrului si stopurile cu tehnologie LED aduc si ele un plus de originalitate.

Desi nu au fost dezvaluite niciun fel de detalii tehnice, putem afirma fara niciun fel rezerve ca noul Pro_cee’d va imparti motorizarile si tehnologia cu celelalte variante din gama, Cee’d si Cee’d SportWagon. Vor fi oferite motorizari pe benzina si diesel de 1,4 si 1,6 litri, cu puteri cuprinse intre 100 si 133 CP. Nu este exclusa nici aparitia unei versiuni sportive, echipata cu noul turbo de 1,6 litri si 200 CP, prezent deja pe fratele de concern, Hyundai Veloster.

Adaugă un comentariu