Kia s-a remarcat în cadrul “Good Design Awards 2022”, câștigând patru premii la categoria transport

Kia Corporation a primit patru premii prestigioase „GOOD DESIGN Awards 2022′ la categoria transport pentru modelul Niro 2023, Concept EV9 și sistemele EV Infotainment și Magenta Design Infotainment.

Noua Kia Niro are un design îndrăzneț și dinamic inspirat de aclamata filozofie de design „Opposites United’ a mărcii – în special pilonul său de design „Joy for Reason’. Interpretarea se inspiră din natură, în timp ce alegerea culorilor, materialelor și finisajelor atinge echilibrul perfect între abordarea Kia, responsabilă cu mediul în materie de mobilitate și o viziune orientată spre viitor pentru automobile.

Kia Concept EV9 întruchipează angajamentul Kia față de soluțiile de mobilitate sustenabilă, pe care compania l-a prezentat recent prin viziunea sa de viitor la evenimentul digital „Kia Sustainability Movement’. Conceptul care sparge tiparele în materie de design a fost inspirat din natură și încorporează materiale reciclate dezvoltate din depunerile de deșeuri eliminate din ecosistemul marin fragil.

Sistemele de infotainment Kia EV și Magenta Design sunt optimizate special pentru automobilele electrice și se bazează pe o interfață grafică cu o temă inspirată din plasarea diverselor elemente pe o coală de hârtie („Paper Theme Graphical User Interface). Pe un fundal negru integrat perfect în afișajul panoramic curbat, senzația delicată și moale asociată hârtiei inspiră și infuzează tema generală de design, în timp ce imaginile grafice progresive, de înaltă rezoluție sunt afișate în culori cheie verde și violet.

Produsele și sistemele software premiate dezvoltate de Kia reafirmă angajamentul ferm al mărcii de a-și accelera transformarea într-un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă, în conformitate cu sloganul companiei „Mișcarea care inspiră’ („Movement that inspires’).

„În numele întregii echipe de design Kia, suntem încântați să primim premiile „GOOD DESIGN’ atât pentru Kia Niro și Kia Concept EV9, precum și pentru sistemul nostru software’, a comentat Karim Habib, vicepreședinte executiv și șef al Centrului global de design Kia. „Toate studiourile noastre globale încearcă în mod continuu să creeze un nou design semnificativ care îmbunătățește viața utilizatorilor noștri, iar pentru ca o organizație cu o astfel de istorie, experiență și moștenire precum Chicago Athenaeum să recunoască aceste eforturi este un adevărat premiu în sine’, a adăugat el.

 

Sărbătorind cea de-a 72-a aniversare, programul „GOOD DESIGN Awards’ este una dintre cele mai longevive competiții de design din lume. În fiecare an, programul selectează o listă cu cele mai bune produse de grafică și design care au trasat noi direcții pentru inovare și au ridicat standardul produselor competitive pe piața mondială.

Adaugă un comentariu