Kia va prezenta noul Sportage PHEV la IAA 2021

Kia va pune accentul pe mobilitatea electrică la prima expoziție IAA Mobility, desfășurată între 7 și 12 septembrie la München. Producătorul auto coreean va prezenta în premieră mondială modelul Sportage plug-in hybrid (PHEV), bazat pe prima versiune specifică pentru Europa a modelului. De asemenea, Kia va demonstra calitățile primului automobil electric dedicat al companiei, EV6.

Sportage PHEV este întreptat către clienții care își doresc un model 100% electric, dar care nu vor să renunțe la practicalitatea unui model pe benzină. Sub capotă, modelul PHEV dispune de propulsorul Kia de 1.6 litri T-GDI, care lucrează alături de un motor electric de 66.9 kW și de un pachet de baterii litiu-ion polimer cu capacitate de 13.8 kWh.

Kia va oferi, de asemenea, ocazia de a asista la debutul european al modelului EV6. Modelul electric oferă încărcare rapidă, acces la o rețea extinsă de încărcare și o autonomie suficientă pentru distanțele mari. De asemenea, spațiul de la interior este cel mai bun din segmentul său.

Vizitatorii IAA Mobility pot găsi Kia la expoziția în aer liber de pe Odeonsplatz între orele 14:00-20:00 pe 7 septembrie, între orele 10:00-20:00 în perioada 8-11 septembrie și între orele 10:00-17:00 pe 12 septembrie. Vizitatorii vor putea beneficia și de o experiență EV6 VR.

Adaugă un comentariu