Kia Proceed Concept: Un shooting brake spectaculos

Kia Proceed Concept reprezintă principala atracție standul producătorului coreean de la Frankfurt. Studiul, care prefigurează viitorul hot-hatch Kia, marchează introducerea unei noi forme de caroserie pentru marca-soră a Hyundai.

Privind acest concept spectaculos, nu ne putem abține să nu ne gândim că Peter Schreyer, faimosul șef de design al mărcilor Hyundai și Kia, și-a făcut din nou de cap. Totuși, designul este semnat de Centrul european de design al Kia, sub semnătura lui Gregory Guillaume, Chief Designer Europe for Kia Motors.

Kia Proceed Concept introduce o nouă concepție pentru tema hot-hatch, care are în vedere îndepărtarea de motivul clasic – hatchback în trei portiere – mai puțin apreciat în ultimii ani de clienți. Rezultatul ar putea semăna cu acest studiu prezentat la Frankfurt, care dezvăluie destul de mult din imaginea viitoarei generații Kia Cee’d.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

Partea frontală ne arată o nouă imagine de marcă, inspirată de designul modelului iconic Stinger, în timp ce forma caroseriei se pliază destul de mult pe ceea ce am văzut în cazul lui Hyundai i30 Fastback, prezentat de curând la Düsseldorf.

În ceea ce privește interiorul, studiul de design prezentat la Frankfurt este o idee prea extrem, ceea ce e de așteptat în cazul unui concept. Privind dincolo de aparențe și de imaginea „car-porn din anii ’50, putem remarca unele elemente de design destul de mature pentru a ni le imagina pe planșa de bord a viitorului Cee’d.

Adaugă un comentariu