Kia Sorento a trecut printr-un facelift şi va fi oferită cu echiparea GT Line

Cu un design reîmprospătat și noi tehnologii, ultimele îmbunătățiri aduse pentru Kia Sorento sunt destinate pentru a stabili un nou standard de referință prin stilul de design îndrăzneț și standardele avansate de inovație.

SUV-ul cu șapte locuri este cuplat la noua transmisie automată cu opt trepte dezvoltată de Kia pentru motorul de 2,2 litri, oferind o schimbare lină a vitezelor și un mod de rulare ferm. Și îmbunătățirile nu se opresc aici – cu elemente active de siguranță și tehnologii intuitive pentru a fi conectat în permanență și a beneficia de un confort sporit în orice situație.

Pentru prima dată, Kia Sorento facelift este disponibilă acum în noua versiune de echipare ‘GT Line’. Inspirat de aspectul modelelor Kia GT performante, Sorento GT Line oferă spațiul și tehnologiile avansate disponibile pe modelul standard Sorento adăugând o serie de îmbunătățiri create pentru cei care doresc un design și o experiență de condus mai sportive. Exteriorul dispune de patru lumini LED pentru ceață, etriere de frână vopsite în roșu, praguri laterale proeminente și o subtilă inscripționare GT Line. În interior, remarcăm scaunele de calitate, finisate în piele neagră cu cusături argintii, padelele unice pentru schimbarea treptelor de viteză și elementele satinate cromate disponibile în tot interiorul cabinei.

Kia Sorento este disponibilă acum cu sistemul de ultimă generație DRIVE WISE Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)1 – Sistemul avansat pentru asistența șoferului. Aceste tehnologii se află în centrul filozofiei Kia de a crea vehicule inteligente sigure care pot evita sau diminua efectele coliziunilor. Un astfel de exemplu este noul sistem de păstrare a atenției și de avertizare a șoferului – Driver Attention Warning (DAW) System, dezvoltat pentru a combate șoferii neatenți sau somnoroși prin alertarea acestora în cazul în care se detectează o lipsă de concentrare în timpul condusului. Printre alte sisteme de siguranță noi amintim Sistemul de păstrare a benzii de circulație (Lane Keeping Assist) și farurile cu tehnologie LED ce dispun de sistemul Dynamic Bending Light. Astfel, noul Sorento este unul dintre vehiculele cele mai sigure din clasa sa.

Această ultimă generație Sorento dispune de sistemul de infotainment de 8.0 inch de ultimă generație dezvoltat de Kia, care, prin utilizarea cu ușurință și oferirea de informații de ghidare corecte a traseelor contribuie la atingerea unui nou nivel de excelență în acest domeniu, grație Sistemului Kia de Servicii Conectate (Kia Connected Services) oferit de TomTom. În plus, sunt disponibile sistemele Apple CarPlay™ și Android Auto™3 ce permit conectarea totală a smartphone-urile la sistemul de infotainment al vehiculului. Un încărcător wireless pentru smartphone se află în centrul consolei permițând încărcarea acestuia în timpul deplasării. De asemenea, există posibilitatea alegerii noului sistem audio Harman/Kardon® ce dispune de tehnologia Clari-Fi™5. Livrând 640 watt prin 10 boxe audio, cu siguranță veți avea o experiență audio incredibil de rafinată în interiorul cabinei.

taguri
Adaugă un comentariu