Kun Aguero, implicat într-un accident de mașină! Ce l-a salvat pe fotbalist!

Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, a fost rănit într-un accident rutier produs în Amsterdam. Argentinanul a scăpat cu viață doar pentru că a avut centura de siguranță.

Conform ziarului “Ole”, Aguero s-a deplasat în Olanda pentru a asista un concertul solistului columbian Maluma (foto jos). Jucătorul călătorea spre aeroport, după concert, la bordul unui taxi marca , în momentul în care, cel mai probabil din cauza vitezei și a carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului.

Câte automobile erau înmatriculate la 1 iulie 1909 în București? Câte dintre acestea aparțineau femeilor?

E gata! Chinezii au inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine | VIDEO

În urma accidentului, fotbalistul de 29 de ani a suferit o fractură costală, iar presa de la Antipozi precizează că centura de siguranţă pe care o purta i-a salvat viaţa. Imediat după accident, Aguero a fost transportat la un spital din Amsterdam. Cel mai probabil acesta va lipsi două luni de pe terenul de fotbal.

Volkswagen T-Roc este disponibil pentru precomandă în România

Kun Aguero este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume. Atacantul de 29 de ani joacă din 2011 la Manchester City pentru care a punctat de 128 de ori în 187 de meciuri. Aguero este căsătorit cu una dintre fetele lui Armando Diego Maradona.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare