Lamborghini Countach al unui miliardar, găsit incendiat. Mașina era sub sechestru

Un Lamborghini Countach din colecția miliardarului britanic James Stunt a fost descoperit incendiat pe marginea unui drum public, săptămâna trecută. Mașina fusese pusă sub sechestru, iar afaceristul primise interdicție să o vândă sau să îi reducă valoarea în vreun fel.

Cu datorii de aproape 16 milioane de Euro, James Stunt le-a promis autorităților că va acoperi suma vânzând obiecte inestimabile din propria colecție de artă, care include picturi originale semnate de Monet. Pe de altă parte, judecătorii nu i-au permis acestuia să își vândă autoturismele personale, punând în schimb sechestru pe ele.

 

Citește și:

Lumea PLÂNGE pe străzi: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher! Adevărul DUREROS!

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Britanicului nu i s-a interzis doar să își vândă colecția auto, ci și să îi diminueze în vreun fel valoarea. Ținând cont de cum arată în prezent acel Lamborghini Countach, se poate spune că Stunt nu și-a respectat obligația, cu toate că circumstanțele incendiului sunt încă neclare.

În vârstă de 37 de ani, antreprenorul a fost căsătorit timp de șase ani cu Petra Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fost director executiv al Formula One Group.

Produs în mai puțin de 2.000 de exemplare, în perioada 1974–1990, prețul unui Lamborghini Countach pornește astăzi de pe la 220.000 de Euro și se poate apropia chiar de un milion de Euro, în cazul primelor modele.

 

Sursa: The Drive

Adaugă un comentariu