Lamborghini lanseaza noul Aventador Pirelli Edition

Lamborghini si producatorul de pneuri italian Pirelli au o colaborare veche si frumoasa, iar pentru a celebra cum se cuvine parteneriatul dintre cele doua firme, constructorul din Sant’Agata Bolognese a decis sa lanseze o versiune speciala a lui Aventador.

Botezata, bineinteles, Aventador Pirelli Edition, aceasta soseste cu o serie de elemente speciale. Pentru inceput, italienii spun ca plafonul si elementele de caroserie superioare de culoare negru mat pot fi alese alaturi de sase culori metalizate pentru caroserie sau impreuna cu patru nuante mate. Orice culoare vor alege clientii, modelul special va avea o serie de dungi de culoare rosie care fac referire la editia speciala Pirelli. De asemenea, aceeasi dunga rosie a fost folosita si de Pirelli pe anvelopele P Zero.

lamborghini aventador pirelli edition (3)

La interior, Lamborghini Aventador Pirelli Edition imbina pielea Alcantara de culoare neagra cu o serie de cusaturi rosii. Asa cum era de asteptat, din toata aceasta ecuatie nu putea lipsi o placuta inscriptionata. De aceasta data, pe ea sta scris “Pirelli special series” si a fost amplasata pe bord.

Sub capota, gasim acelasi motor V12 capabil sa produca 700 CP si sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde. Pentru moment, oficialii Lamborghini inca nu au anuntat pretul lui Aventador Pirelli Edition.

Adaugă un comentariu