Acest Land Rover Defender este de 300 de ori mai ieftin decât originalul

După prezentarea oficială a noului Land Rover Defender 90, la Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la LEGO și-au dezvăluit propria versiune a noului model britanic. Aceasta este de 300 de ori mai ieftină decât vehiculul adevărat și este dotată cu cea mai complexă cutie de viteze care a fost vreodată montată pe un autoturism LEGO.

Land Rover Defender 90 din LEGO este alcătuit din 2.573 de piese și măsoară 42 cm în lungime – cifre foarte atrăgătoare pentru pasionații de mașini miniaturale.

 

Citeşte şi:

Șofer de autobuz, lăsat fără permis pentru că a evitat un accident: „Ce lege am încălcat?!’

Noul Cod Rutier: iată pentru ce mii de şoferi riscă acum amenzi uriaşe

 

Lăsând deoparte atenția pentru detalii pe care producătorul de jucării a dovedit-o la nivelul caroseriei, acest mini-vehicul impresionează prin cutia de viteze, care este prezentată drept cea mai sofisticată din dotarea vreunui autoturism LEGO. Vorbim despre transmisie secvențială cu patru trepte, cu tot cu reductor și levier de acționare a reductorului.

Versiunea LEGO a lui Land Rover Defender 90 ajunge pe rafturile magazinelor pe 1 octombrie și va costa în jur de 180 Euro (852 lei). Practic, miniatura este de aproape 300 de ori mai ieftină decât autoturismul real, al cărui preț pornește de la 53.200 Euro cu TVA.

Noul Land Rover Defender (autoturismul adevărat) a fost descris de oficialii companiei drept „cel mai capabil și mai durabil Land Rover care a existat vreodată’. Mai multe detalii puteți citi aici.

Adaugă un comentariu