Lewis Hamilton va fi noul ambasador global pentru Tommy Hilfiger

Pilotul britanic de Formula 1 și cvadruplul Campion Mondial Lewis Hamilton va fi noul ambasador global pentru brandul Tommy Hilfiger Men, incluzând Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailord și Tommy Hilfiger Menswear, începând cu primvăra lui 2018. 

“Întotdeauna am admirat rezistența incredibilă a lui Lewis în timpul cursei, precum și stilul său unic pe pistă, care se adresează noii generații de Tommy Guys”, a declarat Tommy Hilfiger.

Realizările din cariera lui Lewis Hamilton l-au poziționat într-un grup de elită al sportivilor din întreaga lume, el fiind considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. El deține recordul mondial din toate timpurile la plecări din pole position, punctaj și cele mai multe victorii pe diferite circuite. A câștigat cel puțin un Mare Premiu în fiecare sezon în care a concurat.

În ultimii ani, Tommy Hilfiger a stabilit parteneriate inspirate cu campionul internațional de tenis Rafael Nadal, supermodelul internațional Gigi Hadid și premiatul duo muzician/producător The Chainsmokers. Tommy Hilfiger are de asemenea un istoric cu Formula 1. În trecut, brandul a mai sponsorizat echipa Lotus Formula 1, din 1991 până în 1994, și a fost primul brand non-auto care a sponsorizat echipa de Formula 1 Ferrari, incluzând uniformele create de designer însuși, în 1998.

Adaugă un comentariu